Direktlänk till inlägg 21 juli 2010
1 fläskfilé, ca 500 g
4 msk Arla smör-&rapsolja
1/2 tsk salt
1 pressad vitlöksklyfta
Limeyoghurt:
2 dl Arla Köket® turkisk meze matyoghurt
rivet skal och pressad saft av 1 lime
1/2 tsk sambal oelek
2 krm salt
Blanda yoghurt, limeskal och -saft, sambal och salt. Rör ihop smör-&rapsolja, salt och vitlök. Pensla köttet med 1 msk av kryddsmöret. Grilla köttet runt om över glöd ca 15 min. Skiva köttet och lägg det på ett fat med en blandad grönsallad.
Häll resten av kryddsmöret över köttet.Servera såsen och kokt färskpotatis till.
Supergott!
Vi hade klyftpotatis till i stället för färskpotatis och det smakade underbart!
Lycka till!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
|||
12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|